Під Москвою вибухнула електропідстанція, деякі райони міста знеструмлено (відео)

Вибух на енергопідстанції знеструмив деякі райони Москви

Сьогодні, 3 квітня, на енергопідстанції в Подольську Московської області стався вибух. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Через вибух підстанції, що знаходиться поблизу залізничної станції "Подольськ", деякі райони Москви були знеструмлені. Крім цього зупинилась робота тролейбусів.

Попередньо, вийшов з ладу масляний вимикач.

Росія планує звертатися до міжнародних судів через теракти

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова повідомила, що Росія планує звертатися до міжнародних судів з приводу "причетності України до терактів". За її словами, документи у цій справі вже готуються, пишуть росЗМІ.

Захарова додала, що у вже спрямованій Росією ноті на адресу України щодо порушення міжнародних конвенцій про боротьбу з фінансуванням тероризму немає вимог щодо теракту у "Крокус Сіті Холлі". Москва направить Києву нову ноту як досудову претензію, якщо причетність української сторони до теракту буде доведена, наголосила речниця МЗС РФ.

Затримані підозрюються у теракті і планують втекти в Україну

Як повідомлялося, ФСБ Росії затримала 11 осіб, зокрема чотирьох терористів, які нібито безпосередньо брали участь в організації теракту у "Крокус Сіті Холі". Попередньо, вони намагалися втекти в Україну. Українська розвідка заперечує цю інформацію.