Підліток з іграшкового пістолета поцілив в око хлопцю. Штрафом розплатиться матір порушника

Жінку у декреті оштрафували за ухилення від батьківських обов'язків

В Хмельниччині суд наклав штраф на жінку, яка перебуває у декретній відпустці, за відмову виконувати свої батьківські обов'язки. Згідно з даними судового реєстру, їй доведеться сплатити 1,7 тис. грн, повідомляє "Главком".

Подія, за яку жінку покарали судом, сталася 17 квітня 2023 року. На території стадіону смт Лозове в Хмельниччині, 11-річний хлопець випадково поранив іншого підлітка, випустивши кулю з іграшкового пістолета. У результаті постраждалий отримав контузію ока.

Після цього батько потерпілого звернувся до поліції. За фактом "умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я", розпочали кримінальне провадження. Однак через деякий час справу було закрито через неповнолітність винуватця, якого ще не можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

На судове засідання мати порушника не з'явилася. У адмінпротоколі, який надійшов до суду, жінка визнала свою вину.

Крім штрафу, жінка повинна заплатити 536,8 грн судового збору.

Як повідомлялося раніше, у Києві суд оштрафував чоловіка на 119 грн за сексуальне домагання в метро. Він визнав свою провину і підтвердив деталі інциденту, зазначені в адмінпротоколі. Документ був складений поліцією метрополітену.

Читайте також:
  • Суд покарав прихожанина УПЦ МП, який вважає слово "дура" нормальним для вживання
  • Оштрафував на 51 гривню: Львівський суд поклав штраф на хлопця за секс на зупинці
  • Киянин після розлучення відсудив у дружини половину вартості її молочних залоз