Президент Чехії отримав травму під час їзди на мотоциклі

Президент Чехії отримав травму під час їзди на мотоциклі

Президент Чехії Петр Павел отримав травму під час поїздки на мотоциклі. Хоча поранення не серйозні, вони потребують спостереження лікарів. Про це повідомило чеське видання iDnes з посиланням на пресслужбу президента.

«Президент Республіки отримав травму під час їзди на мотоциклі. Травми несерйозні, але потребують нетривалого спостереження у відділенні медичної допомоги», – повідомила канцелярія президента.

Поки невідомо, як саме сталася нещасна подія. Однак поліція не розслідує аварію, оскільки вона сталася не на дорозі, а на закритій кільцевій дорозі.

Речник президента Віт Коларж заявив Чеському телебаченню, що невідомий точний діагноз президента.

«У будь-якому випадку це незначна травма. Ймовірно, президент буде перебувати під наглядом протягом кількох днів», – повідомив речник.

Хоча госпіталізація президента відбулася перед вихідними, вона не має значного впливу на його робочий графік.

Пресекретарка Центрального військового госпіталю Йитка Зінке підтвердила, що лікарня прийняла та пролікувала президента, який залишається там для спостереження. 

Президент Чехії Петр Павел відомий своєю захопленістю мотоспортом. Навіть після обрання президентом минулого року, 62-річний Петер Павел не припинив їздити на мотоциклі. У серпні минулого року він був сфотографований на мотоциклі без шолома, за що вибачився та сплатив велику суму у вигляді штрафу.

Президент Чехії в інтерв'ю Sky News заявив, що Росія не планує просто так повернути окуповані українські території, і швидкого повернення земель українцям не варто очікувати.

Читайте також: