Зеленський розповів про "ідею-фікс" Путіна

Зеленський розповів про

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін висловлює нацистські погляди та хоче знищити український народ.

Про це він сказав на прес-конференції після саміту миру в Швейцарії, повідомляє "Хвиля".

Зеленський прокоментував інформацію ЗМІ про насиченість світу повномасштабною війною в Україні.

За словами президента, Путін є нацистом, який має "ідею-фікс" щодо знищення українського народу. Він підкреслив, що наша країна повинна виживати, а не "втомлюватися".

Зеленський також висловив здивування, чому деякі політики закликають йти на поступки Кремлю, враховуючи якісну реакцію українського суспільства на загрозу.

"Нас приходить нацист Путін знищити. У нього є ця ідея, ідея-фікс. Якщо людина з ножем і автоматом зайшла до вашої квартири, то ви її гостинно прийматимете? Ви танцюватимете? Ось наша реакція", - заявив президент України.

Президент також подякував союзникам за надану допомогу та попередив, що Путін не зупиниться в Україні і інші європейські країни можуть перебувати в зоні ризику.

Зеленський наголосив, що необхідно зупинити главу Кремля і запропонував мирну та дипломатичну ініціативу, незважаючи на збитки, завдані РФ українському народу.

"Їхні жінки гвалтувалися, діти викрадалися. Згадайте, 20 тисяч дітей просто забути? Це приклад не тільки про дітей, а й про дорослих", - додав він.

Зеленський також закликав союзників не втомлюватися в повномасштабній війні.

Нагадаємо, що Зеленський опублікував комюніке після Саміту миру.

Читайте також: