"Прірва спекуляцій": Кличко прокоментував обвал мосту в Києві

Міський голова Києва Віталій Кличко наполягає, що компанія-підрядник, яка займається реконструкцією Дегтярівського мосту а також виробник балок мають великий досвід й гарну репутацію.

За його словами, відповідна комісія має за кілька днів зробити висновок про причини обвалу конструкції 30 вересня. Про це Кличко сказав в ефірі телеканалу "Київ".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Почекайте декілька днів, комісія зможе дати чіткий висновок, для того, щоб нам чітко дати відповідь всім. І нам також, тому що нам цікаво, що це - людський фактор, брак матеріалів чи недбалість. Побачимо", - сказав Кличко.

Він запевнив, що компанія "Ковальська", яка виробляла балки для мостового переходу, має досить гарну репутацію. А компанія, яка займається реконструкцію шляхопроводу, працює з 2005 року, налічує майже 3 тисячі працівників і 800 одиниць техніки. За словами Кличка, вона входить до п'ятірки найбільших компаній в Україні й має великий досвід виконання таких робіт.

"Прірва спекуляцій", - додав Кличко.

У суботу, 30 вересня, в Києві обвалився Дегтярівський міст, впали кілька центральних прольотів мосту. У КМДА прокоментували обвал мосту. Там заявили, що під час робіт з реконструкції шляхопроводу сталася надзвичайна ситуація - під час монтажу стався обвал балок.

Дегтярівський міст закрили на ремонт 13 червня цього року. Проїзд мостом і під ним закрито. У межах реконструкції споруду мають повністю замінити.