Продюсер ґвалтував жінок

Вісім травня 2017 року відоме видання The New York Times зробило публікацію, в якій розкривалися факти сексуальних домагань продюсера Гарві Вайнштейна. Ця стаття спровокувала затримку і звинувачення Вайнштейна в зґвалтуванні та інших злочинах.

Декілька журналістів вже раніше намагалися донести до громадськості схожу історію. Ронан Ферроу, розповів про це за 2016 рік, але йому було відмовлено в укладенні угоди з телеканалу NBC News. Втім, у п'ять днів після цього The New York Times почали своє розслідування, яке розголошувало факти сексуальних домагань Вайнштейна. Список жінок, які звинуватили продюсера, було поповнено десятками: від відомих актрис, таких як Ешлі Джадд і Гвінет Пелтроу, до працівниць компаній Miramax і Weinstein Company, які були зайняті там лише протягом одного дня.

Також ви можете підписатися на наш телеграм канал новин INKORR

Виходячи з публікації в The New York Times, Гарві Вайнштейн був звільнений з посади в компанії і офіційно виключений з Кіноакадемії лівників та наук. Цей випадок став поштовхом для звинувачених, які не відпочивали, та надихнув багатьох жінок на подібні дії - зрезультатом збільшення кількості звинувачень сексуальної напруги в усій галузі розваг, моди, політики та спорту.

Там, деякі з чоловіків, які стали жертвами звинувачень, або вибачилися і спробували відновити свої кар'єру, або спростовували обвинувачення та залишалися на своїх посадах.

Наприклад, понад двадцяти жінок звинуватили президента США, Дональда Трампа в поборах, хамстві та навіть зґвалтуванні.