Путін доручив будувати «курорти» на окупованому українському узбережжі: яка мета диктатора

Путін доручив будувати «курорти» на окупованому українському узбережжі: яка мета диктатора
Російський диктатор Путін доручив окупантам та колаборантам будувати "курорти" на захопленому узбережжі Азовського моря. Таким чином він хоче заохотити росіян переселятися на окуповані території, та прикриватися цивільними як живим щитом. Про це пише Центр національного спротиву.

Там де Путін збирається будувати курорти:

  • Сили оборони завдають ракетних ударів по тилових пунктах російських військ та знищують судна Чорноморського флоту в окупованому Криму,
  • росіяни у свою чергу набудували по всьому західному узбережжю півострова окопів та укріплень,
  • окупаційні війська та адміністрації на ТОТ України постійно відчувають активність українського підпілля.

Центр національного спротиву зауважує, що Путін провів нараду з представниками адміністрацій на окупованих територіях щодо створення нових цілорічних морських курортів та розвитку сфери туризму у Приазов'ї. Кремль будує автомагістраль та залізничну лінію вздовж узбережжя Азовського моря, що свідчить про його плани зробити ці курорти "зоною відпочинку" для окупаційних військ та працівників окупаційних адміністрацій і колаборантів.

Інформація Центру національного спротиву свідчить, що Кремль намагається заспокоїти працівників окупаційних адміністрацій, колаборантів та росіян, що планирують поселитися на захопленій території, стверджуючи, що проблеми з безпекою будуть вирішено.

Українське підпілля та Сили оборони активно готуються до "літнього сезону" та готові продемонструвати "найбільш гарячі точки" для охочих відвідати путінські курорти в Приазов'ї.

Раніше Путін висловив намір розвивати яхтинг на окупованій частині Запорізької області. Центр національного спротиву зазначає, що це свідчить про відсутність реального сприйняття ситуації у Путіна.

Нагадаємо, Путін став президентом РФ, отримавши підтримку 87,28% голосів. Його новий президентський термін буде присвячений війні проти України і зміцненню збройних сил.

Читайте також:

  • Вибори Путіна. Перемогла війна
  • Які країни привітали Путіна з "перемогою" (список)
  • Пік могутності Путіна пройдено. Що далі?
  • Піррова перемога. Чим загрожує Росії втрата легітимності

Читайте також: