Путін у привітанні з Новим роком заговорив про милосердя, коли Україна була під ракетним ударом

Вигуки від Нового року в Камчатці та обстріли в Україні

З 31 грудня на 1 січня, жителям Камчатки, Росія, було відомо про наступ богатиря Нового року, але вони також почули допомогу для свого президента та сусідньої країни з гучників. У той же час, в Україні вибухнули ракети з різних регіонів.

У південь 31 грудня, на небо над Україною була подана тривога грубим фізичним та звуковим сигналом. У той же час, на Камчатці в Росії було святкування та емоційне привітання президента Путіна.

Дорогі друзі, ми відзначаємо 2023 рік, це стане історією і ми повинні йти вперед, бачити майбутнє. Новий рік приходить до Росії

Путін успішно виконує свою роль. Держава фантастичного розвитку. Він гарантує, що Росія не відступить, і ніхто не вміє розділити росіян. Проте очевидно, російський президент просто ігнорує реальність своєї країни, де люди страждають від бідності та несправедливості.

Багато що залежить від нас, ми повинні прагнути до кращого. Єдині у наших помислах, праці та боротьбі. Наше військо першим стоїть на передовій боротьби за правду та справедливість

Оскільки Україна потерпає від обстрілів, Путінові знадобилося більше часу, щоб думати про поблажки та милосердя. Російська армія продовжує атакувати мирні міста в Україні.

Зустрічаючи новий рік, українці продовжують терпіти від обстрілів та ракет.

Під час тривоги 31 грудня, мешканці Кропивницького та Кривого Рогу почули вибухи. Влада попереджала про ракетну атаку та інформувала про заходи безпеки.

Україна потерпає від лютого обстрілу та атаки від російської армії. За даними, українське повітряні сили знищили їхную атаку.