"Радикалізму не буде" - Данілов про громадян, які жили на окупованих територіях

Радикалізму щодо громадян України, які проживали на тимчасово окупованих росіянами територіях, після закінчення війни не буде.

Головною задачею українців, які проживають на тимчасово окупованих територіях, є зберегти своє життя, заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Вони нам точно будуть потрібні для розбудови території, яка сьогодні окупована. Це головне. Якщо окупанти там збираються видавати якісь свої цидули, то це не має ніякого значення. Життя людини є найвищою цінністю. Навіть якщо людина візьме ту чи іншу цидулю, ми будемо потім розбиратися, де і за яких обставин", - сказав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Данілов наголосив, що ніякого радикалізму щодо цих українців не буде.

"І повірте, не буде такого радикалізму, як дехто починає лякає. Що зараз нібито прийдуть "фашисти", яких вони собі вигадали, і будуть розбиратися. Ми повернемо всі ці землі, і всі вони будуть в нас - удома", - зазначив секретар РНБО.

Донецька та Луганська області після звільнення від російських окупантів стануть найспокійнішими регіонами країни. У цих областях є частина людей, які тотально перебували під російським впливом, казав раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.