Ракетний удар по Кропивницькому: влада повідомила про наслідки

Людина загинула внаслідок нападу на Кропивницький

У результаті ворожого нападу на один із промислових об'єктів у Кропивницькому загинула людина, також є постраждалі. Про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

«Ворог продовжує тероризувати мирне населення. Внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки по Кропивницькому на одному з промислових об'єктів є травмовані та один загиблий. Деталі згодом», – поінформував він.

Відомо, що тривало повітряна тривога в регіоні з 09:37 до 10:10. За інформацією Повітряних сил, на Кропивницький була націлена ракета. 

За інформацією «Суспільного», після вибухів мешканці регіону зафіксували відключення електроенергії. Речниця «Кіровоградобленерго» Олена Данильченко заявила, що інформації про аварійні відключення немає. За її словами, електропостачання можуть відключати для забезпечення безпеки та уникнення аварійної ситуації через обстріл.

Підприємство «Дніпро-Кіровоград» повідомило про відключення електроенергії на водопровідній насосній станції «Зона 2б», Зона 1. На місце виїхали працівники підприємства. 

Нагадаємо, сьогодні, 4 січня під час повітряної тривоги у Кропивницькому на Кіровоградщині стався вибух.