«Рятувальники витягли чотирьох породіль». Філатов про удар по пологовому будинку

Ракета ледь не влучила в пологовий будинок у Дніпрі

Мер міста Борис Філатов повідомив, що російська ракета майже влучила в пологовий будинок у Дніпрі. "Тепер вже можна говорити, але моє серце майже зупинилося, коли всоте задзвонив телефон і голос на тому кінці сказав: 'Вони влучили ракетою у пологовий'... Потім голос перетелефонував: 'Видихай. Ракета пройшла по дотичній'", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники швидко витягли чотирьох породіль із руїн.

Всього у Дніпрі загинули четверо людей та близько півтора десятка отримали поранення.

Атака на станцію метро "Лук'янівська"

Нагадаємо, під час атаки росіян на Україну було пошкоджено станцію метро "Лук'янівська" у столиці. Після атаки станція працювала як укриття, поїзди проїжджали станцію без зупинки.

Повітряна тривога та ракетні атаки на Харків

Вранці 29 грудня у більшості областей України оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку на Харків. За попередніми даними, окупанти обстрілювали місто двома видами ракет: С-300 та Х-22. Увесь день в Харкові лунали вибухи від ракетних атак.

Вибухи в Львові та Києві

У Львові пролунали вибухи, внаслідок чого виникла пожежа у багатоповерхівці та загорання на критично важливому об'єкті інфраструктури. Також у Львівській області працювала протиповітряна оборона, яка вдало відбила атаку ворога. Рано-вранці 29 грудня також був завданий ракетний удар по Конотопу. У Києві загорілась багатоповерхівка та складські приміщення, а станція метро була пошкоджена в результаті вибуху.