Режисер "Пили" розказав, як би у фільмі поквиталися з росіянами

Режисер однієї з найуспішніших хорор-франшиз "Пила" Кевін Гротерт публічно підтримав українців у боротьбі з РФ.

Він зазначив, що головний герой фільмів Конструктор Джон Крамер поквитався би з російськими окупантами, які чинять жахливі злочини на території України. Про це розказав у інтерв'ю NV.

"Знайте, що Конструктор на вашій стороні та приєднався б до вашої боротьби, використовуючи свої ігри на винних у людських стражданнях. Бажаю вам сил, певен, що правда на вашому боці" заявив Гротерт.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Десята частина франшизи "Пила" виходить в український прокат сьогодні, 28 вересня. За словами Кевіна, фани Конструктора побачать нові пастки та більше дізнаються про головного героя.

"Пила" серія трилерів з елементами хоррору, пов'язана однією сюжетною лінією. Детективна історія, знята за ідеєю Лі Уоннелла і Джеймса Вана, є однією з найпопулярніших кінофраншиз початку XXI століття.

Сюжет франшизи зав'язаний навколо постаті Джона Крамера хворого на рак мозку інженера, котрий останні роки свого життя вирішив присвятити глобальному експерименту: Крамер викрадає людей і за допомогою досить хитрих інженерних пристроїв ставить їх в ситуації, коли піддослідний мусить обрати між цілісністю свого тіла та життям.

Філософія тонкого психолога Джона, що в поліцейських колах отримав прізвисько "Джігсоу" (власне, "Пила"), описується словами: "Жити гідний тільки той, хто вміє цінувати життя". Жертви Джігсоу, як правило, не випадкові наркомани, невдалі самогубці, сутенери, саме їм доводиться проходити через жахливі нелюдські іспити, аби зрозуміти цінність життя. Тим часом, поліцейські відділки втрачають одного за одним своїх детективів у спробах напасти на слід маніяка.