Росія атакувала припортову інфраструктуру Одеси: є поранений (оновлено)

Вибухи в Одесі: деталі події

Сьогодні, 19 квітня в Одесі сталися два вибухи. Про це повідомляє "Суспільне".

Як повідомив згодом голова Одеської ОВА Олег Кіпер, внаслідок удару є пошкодження припортової інфраструктури. «Наразі відомо про одного постраждалого. Чоловіка з осколковим пораненням госпіталізовано», - йдеться в повідомленні.

Перший вибух пролунав близько 13:48, а через декілька хвилин було зафіксовано другий вибух.

За даними сил оборони півдня України, в регіоні йде бойова робота. Жителів закликали утриматися від публікації кадрів роботи ППО в соціальних мережах.

Оголошено повітряну тривогу в Одеській області о 13:46. Це також стосується східних, південних та центральних областей України.

Широкомасштабна агресія РФ проти України триває

Сьогодні це 786-й день широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. За минулу добу відбулося 86 бойових зіткнень.

Противник здійснив 11 ракетних та 78 авіаційних ударів, а також звірив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок атак постраждали цивільні особи та інфраструктура.

Також вночі противник здійснив масований удар по Україні, використовуючи крилаті ракети різних типів та БпЛА типу "Shahed". Деталі цієї атаки уточнюються.