Росія масовано обстріляла Нікопольський район (фото)

Україна знову під обстрілом ворожих дронів

Сьогодні, 20 грудня, російські загарбники атакували Нікопольський район Дніпропетровської області за допомогою дронів і артилерії. У результаті цієї агресії постраждало двоє людей. Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Протягом дня агресор обстрілював районний центр, Марганецьку, Покровську сільську та Мирівську громади», - йдеться у повідомленні.

Також Лисак зазначив, що до Нікопольського району прибуло 11 дронів-камікадзе, а також РФ здійснила п'ять артобстрілів. «Найбільше від ворожих атак постраждали жителі Нікополю. Двоє хлопців у віці 21 та 22 років отримали поранення. Вони будуть лікуватися вдома», - написав глава області.

В результаті атаки пошкоджено 11 приватних будинків, 8 господарських будівель, автомобілі та зупинку громадського транспорту. Також була пошкоджена лінія електропередач.

Очільник області повідомив, що також є руйнування у Мирівській громаді, де були пошкоджені господарська споруда та два автомобілі.

Наразі розпочато досудове розслідування з порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що триває 665-ий день широкомасштабної війни РФ проти України. Протягом останньої доби відбулося 89 бойових зіткнень. Ворог здійснив п'ять ракетних та 31 авіаційний удари, а також 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню проти позицій наших військ та населених пунктів.