Росія ремонтує танки 1945-го року. Військовими рейками там і не пахне - Данілов

Російська Федерація ніколи не перейде на військові рейки в економіці через технологічні й інші фактори.

У росіян танки з 1945-го по 1955-й роки. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, повідомили LIGA.net.

"Те, що стосується переходу на військові рейки - то це відлуння Холодної війни, відлуння після Другої світової війни. Це зробити неможливо. Тому що зовсім інша економіка. І на наше щастя, РФ при всіх їх намаганнях це зробити, неспроможна це зробити", - сказав Данілов.

Технологічно та за багатьма іншими факторами для РФ неможливо здійснити перехід економіки на військові рейки. І ніколи не вдасться, сказав секретар РНБО.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Єдине, що вони (росіяни. - Gazeta.ua) зараз роблять, у них там були такі поля, заставлені старими танками бозна-якого року випуску, з 1945 по 1953-й, 1955-й. От вони їх можуть ремонтувати, і в такий спосіб якось поповнювати той чи інший фонд. Але це точно не те питання, яке дозволить РФ виграти", - сказав Данілов.

Раніше СтратКом Збройних сил України повідомляв, що росіяни використовують в агресії розконсервовані БТР-50П, який випускався у 195470-х роках.

За 587 днів українські воїни знищили понад 279 440 російських окупантів, 9008 броньованих машин ворога, 20 кораблів і катерів, 4732 танка, 316 гелікоптерів, 316 літаків і підводний човен.