Росіяни атакували ракетою Кривий Ріг

Російські військові запустили ракету у напрямку Кривого Рогу Дніпропетровської області. Про це повідомляє пресцентр командування Повітряних сил України.

Керована авіаційна ракета рухається у напрямку Кривого Рогу!

Станом на 15.52 Повітряні сили повідомили про відбій загрози.

Також голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що українська протиповітряна оборона збила ракету в Криворізькому районі.

Раніше у Повітряних силах повідомляли, що повітряна тривога в Херсонській, Кіровоградській, Запорізькій та Миколаївській областях пов'язана з активністю ворожої тактичної авіації на південно-східному напрямку, пов'язана з активністю ворожої тактичної авіації.

Цивільне населення постраждало від російських атак

Протягом 670-тої доби війни Росії проти України відбулося 66 бойових зіткнень.

За добу ворог завдав два ракетних та 61 авіаційний удар, здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Минулої доби російські окупанти атакували Україну, застосувавши 31 безпілотний літальний апарат типу Shahed-136/131. Силами протиповітряної оборони України знищено 29 ударних безпілотників.