Російські окупанти пошкодили тренувальну базу українського футбольного клубу

База футбольного клубу "Дніпро-1" постраждала від російського обстрілу

База українського футбольного клубу «Дніпро-1» постраждала через російський обстріл, повідомляє офіційний сайт клубу. Атака сталася в ніч на вівторок, 2 квітня, коли Росія здійснила атаку дронами-камікадзе по Дніпропетровській області. За щастя, обійшлося без жертв, але критий манеж, майданчики зі штучним покриттям, офісні та технічні приміщення зазнали значних пошкоджень. У клубі заявили, що всі пошкодження будуть оцінені та відремонтовані.

Нагадаємо, що "Дніпро-1" проводив свої домашні матчі в Ужгороді під час початку повномасштабного вторгнення, але згодом повернувся до Дніпра. Наразі, після 22-го туру української Прем'єр-ліги, "Дніпро-1" займає третє місце в турнірній таблиці.

На щастя, обійшлося без жертв. Суттєво пошкоджено критий манеж, майданчики зі штучним покриттям, офісні та технічні приміщення. Всі пошкодження були задокументовані, і надалі відбуватиметься їхня оцінка та ремонтні роботи», – заявили в клубі "Дніпро-1".

Терористи можуть скерувати дрони на матчі Чемпіонату Європи

Нагадаємо, німецькі експерти попереджають, що терористи можуть використовувати дрони для зірвання матчів Чемпіонату Європи з футболу, які цього літа відбудуться в Німеччині. Четири великі турніри з футболу заплановані: чемпіонат Європи серед дорослих, серед команд до 19-ти років, до 17-ти років, а також олімпійський футбольний турнір. Збірні України кваліфікувались до всіх цих турнірів.