Російський борець, який візьме участь в Чемпіонаті Європи, відвідував окуповані території України

Російський борець Імам Ганішов нелегально перебував на окупованих територіях України

Російський борець Імам Ганішов нелегально відвідав окуповану частину Запорізької області, де зустрівся з російським військовим. Про це повідомляє Watchers.

«Нейтральний» учасник чемпіонату Європи з боротьби Імам Ганішов має дружні стосунки з російським окупантом, який виконує бойові завдання на окупованій території України. Про це свідчать дані з соцмереж друзів Ганішова.

У листопаді минулого року Ганішов розмістив у себе в Instagram пост, який був репостом військового esenbaev.61. На цьому посту були зображені російський окупант зі зброєю та сам Ганішов.

«Цивільні також до нас приходять», – підписав це фото російський військовий. Він також позначив Instagram-сторінку Ганішова – @imam_.74

З інших світлин і відео esenbaev.61 в Instagram видно, що він перебував на окупованій частині Запорізької області, зокрема в місті Токмак.

Також варто зазначити, що російським військовим заборонено брати з собою зброю при виїзді з окупованої території. Це свідчить, що фото військовослужбовця з Ганішовим було зроблено на окупованій території.

Пізніше Ганішов опублікував відео з окупованого Севастополя, на якому зображено, що він вважає його частиною Росії.

Ганішов є титулованим борцем і віцечемпіоном світу з вільної боротьби в своїй ваговій категорії. Цей випадок доводить, що змагання необхідно перевіряти на фактичну належність росіян до окупованої території України.

Спортсмени просять не допускати росіян, які підтримують війну, до Олімпійських Ігор 2024 року.

Також стало відомо, що російський призер чемпіонату світу з дзюдо воює проти України.