"Шейх замовив дешеве шоу" - Трінчер розкритикували за "попсовий" кліп

Блогер Богдан Беспалов розкритикував новий кліп співачки Анни Трінчер "Очі".

На своєму YouTube-каналі заявив, що йому не подобається надмірна сексуальність артистки.

"Аню, хочу звернутися до тебе. Ти зараз намагаєшся продавати агресивний секс. Звичайно, на цей напрямок завжди буде попит. Але це занадто різкий перехід. Ти себе ще шукаєш, і, можливо, в майбутньому знайдеш, буде твій авторський почерк, будеш відрізнятися від інших. Але зараз ти намагаєшся "насадити" це своєму глядачеві, але це не сприймається до кінця", - сказав блогер.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Додав, що при перегляді кліпу у нього було відчуття, ніби він дубайський шейх, який замовив дешеве шоу на свій день народження.

"Я не хочу тебе образити, просто хочу підказати, що, можливо, потрібно зменшити кількість сексу, не робити акцент на своїй зовнішності, а заглянути всередину себе і видати більш якісний і щирий продукт. Я вважаю, що така різка трансформація Трінчер неефективна", - зазначив Беспалов.

Раніше Беспалов заявив, щоТрінчер і її чоловік, Олександр Волошин, розлучилися через рік після весілля. Він поділився повідомленням дівчини, яка знайома з близькими людьми Трінчер. За її словами, пара вже давно не живе разом. Трінчер відповіла на чутки про розлучення. Наголосила, що ця інформація не відповідає дійсності. За її словами, вони з Олександром перебувають у шлюбі, хоча наразі й переживають кризу.