Сексуальні скандали у Раді, бійка з ветераном АТО. Чим прославився Ілля Кива (відео)

Ілля Кива, колишній народний депутат і колаборант, був знайдений мертвим. За час своєї політичної кар'єри він потрапляв в багато скандалів та курйозних ситуацій. Найцикавіші з них представлені нижче.

Під час одного з засідань Верховної Ради у жовтні 2019 року журналісти помітили, як Кива займався нецензурною діяльністю - він почав мастурбувати. Це сталося під час телефонного дзвінка, коли спікер парламенту обговорював законопроєкт. Кива пояснив свої дії тим, що просто "поправляв член", але журналісти зафіксували, що ця поведінка почалася після розмови з дівчиною на телефоні під іменем "Юля конкурс красоти Одесса".

У січні 2020 року Кива потрапив у бійку з ветераном АТО у ресторані. Він підійшов до чоловіка і вдарив його головою, але при цьому також отримав удар у відповідь. Після цього інциденту політика звинуватили у вчиненні важкого тілесного пошкодження.

Також у січні 2020 року Кива був підловлений на перегляді еротичних фото в Верховній Раді. Він пояснив, що ці фото надсилали йому дівчата з його фан-клубу, і закликав їх робити це у неробочий час.

У лютому 2020 року Кива переписувався із російським політиком Жириновським під час парламентського засідання. Він вказав Жириновського як "Жирик Владимир Вольф" і скаржився на непрофесійний уряд та стан відносин між Україною і РФ.

А в липні 2020 року Кива запропонував перейменувати проспект Степана Бандери у Києві на проспект Джорджа Флойда. Він виклав свою ідею в зв'язку з подіями, що відбулися у США, і поставив Флойда на один рівень з героями "Небесної сотні".

Ілля Кива був відомий своїм відвертим ставленням і потрапляв у багато скандалів. Він також працював у міліції і був заступником начальника УМВС в Донецькій та Херсонській областях. У 2019 році він балотувався на посаду президента України, але не виграв. В 2020 році Кива обрався до Верховної Ради з партії "Опозиційна платформа - За життя". Він був звинувачений в кримінальних справах і у 2021 році був засуджений до 14 років ув'язнення.

Сьогодні було оголошено про ліквідацію Іллі Киви, а його тіло було знайдено в Росії. Це стало можливим завдяки роботі української Служби безпеки. Кива знайдений лежав на животі з обличчям у снігу, біля нього було багато крові.