Сенцов розповів про своє ставлення до тилового життя в Києві

У жовтні Олег Сенцов, який в даний час командує штурмовою ротою у 47-му батальйоні «Маґура», отримав поранення під Авдіївкою. Він опублікував відео бою, зняте на GoPro-камери його товаришів, і багато українців побачили жахливу правду про війну. Після лікування Сенцов планує повернутися на передову, як розповів він одній з новинних служб.

Сам Сенцов повідомив, що його стан покращується. Він вже через два дні повернеться на фронт. В той же час дружина Олега Вероніка Вельч дуже хвилюється через його від'їзд, але він наголошує на важливості своєї роботи для країни.

Повернення в тил вже не так дратує Сенцова, на відміну від його першого приїзду з передової до Києва. Він закликає українців не забувати про тих, завдяки кому вони можуть продовжувати своє звичайне життя в безпеці. Режисер зазначив, що минулого року, коли він повертався з фронту, враження було дуже сильним. Він бачив мирне життя, будинки, автомобілі, мало військових. Ця різниця дратувала його підсвідомо. Тепер живучи в тилу, Сенцов може бачити, як цивільні живуть своїм звичайним життям, тим часом як він воює, щоб забезпечити їм спокій.

Олег Сенцов, відомий український кінорежисер, який зараз служить в ЗСУ та керує взводом в 47-му батальйоні «Магура», був поранений на фронті. Він вже неодноразово зазнавав травм через бойові дії. Відстраждавши, він знову планує повернутися до військового служіння.

Олег Сенцов також був політв'язнем Кремля та обличчям українського кінематографу. Він виявився жертвою обстрілу на передовій, який призвів до поранень обличчя, руки та ноги.