Сестра Ротару розсекретила, де живе артистка

Сестра Софії Ротару, Ауріка, розкрила місцезнаходження співачки під час війни. Раніше російські пропагандисти поширювали інформацію, що Софія Михайлівна виїхала за кордон.

У своєму інтерв'ю для Obozrevatel, родичка Ротару заявила, що співачка проживає в елітному селищі П'ятихатки, поблизу Києва.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал новин - INKORR

"Соня живе під Києвом у своєму будинку, як завжди. Її син, Руслан, також перебуває з нею. Це було так і раніше - вони завжди жили разом, як у минулі роки", - пояснила Ауріка.

Відомо, що Ротару проживає у великому трьохповерховому будинку з панорамними вікнами. На її території також розташовані гостьовий будиночок та альтанка. Крім цього, є город і сад.

Раніше Софія Ротару відвідала могилу свого чоловіка, народного артиста України та керівника ансамблю "Червона рута" Анатолія Євдокименка. Як відомо, коханого артистки покинув цей світ 23 жовтня 2002 року, у віці 60 років. Вона опублікувала фото на своїй сторінці в Instagram, на якому вона стоїть на Байковому кладовищі в Києві, де її коханий похований.