Shumei вибачився перед Мозговою і заплатив їй 50 тис. грн

Український співак Shumei вибачився перед Оленою Мозговою за порушення авторських прав і перевів на рахунок її фонду "Дякую" 50 тис грн. За це вона дала йому дозвіл на виконання пісні "Минає день, минає ніч".

Окрім того, Shumei заявив, що надалі буде уважніше ставитися до будь-яких авторських прав. Олені Мозгові співак подзвонив, попросив вибачення і визнав, що вона мала повне право бути обуреною. Врешті-решт, вони усунули конфлікт і уклали угоду.

Щоб закрити цю ситуацію, Мозгова дала Shumei офіційний дозвіл на виконання пісні за символічну суму - 100 грн. В свою чергу, співак погодився на її пропозицію задонатити 50 тис грн на потреби Збройних Сил України через фонд "Дякую". Доходи, отримані з цього пожертвування, будуть використані для придбання приладів нічного бачення для військовослужбовців.

Shumei є молодим українським артистом, який став популярним після початку вторгнення в Україну. Він записав дует з такими відомими виконавцями, як Артем Пивоваров, Злата Огнєвіч і Тіна Кароль. Також його пісні відображають сучасні тенденції та знаходять відгук серед молодого та старшого покоління. Кліпи на його треки набирають мільйони переглядів та отримують сотні тисяч лайків.