Скандальна ексвикладачка Більченко показала, на що росіяни перетворили Сєвєродонецьк

Євгенія Більченко, колишня викладачка Національного педагогічного університету імені Драгоманова, організувала турне по окупованих містах Луганської області, де надавала допомогу окупаційній армії РФ. Вона опублікувала кадри зі зруйнованого Сєвєродонецька і закликала врятувати руську землю від "нацистської нечисті".

Околиці Сєвєродонецька сьогодні. До міста не заїжджали, бо рухалися ближче до фронту, до своїх. Думаю, коментарі тут зайві. Врятуй, Господи, землю руську та звільни її від нацистської нечисті. А будинки відбудуємо.
Блок галереї

У серпні 2022 року колишню викладачку повідомили про підозру у державній зраді та створенні мережі агентів для отримання інформації про розташування українських військових.

За попередніми даними, вона завербувала більше 10 осіб, які, починаючи з 24 лютого 2022 року, здійснювали обходи визначених ділянок у м. Києві та Київській області та фотографували місця дислокації і пересування українських військовослужбовців, після чого ці відомості передавались кураторам з силових структур РФ.

В своєму каналі в Telegram Більченко виражає свою прокремлівську позицію.

Раніше вона відкрито підтримувала вбивства українців.