Скільки охочих поборотись за крісло Путіна? ЦВК Росії «порадував» росіян

Понад 30 осіб бажають кандидатувати на посаду президента Росії

Голова Центрвиборчкому Росії Елла Памфілова заявила, що понад 30 осіб претендують на висування як кандидата на посаду президента Росії. Вона наголосила на конкурентній кампанії та розповіла, що висуванці проводять різні заходи та беруть участь у з'їздах. Зараз їхні дії можна назвати "організаційним часом". Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Звісно, ​​кампанія буде конкурентною, оскільки очевидно, що буде більше одного кандидата. Принаймні зараз претендентів на те, щоб стати кандидатом, вже понад 30" - сказала глава ЦВК.

Вихідні дані про кандидатів на посаду президента Росії

Віце-спікер Держдуми та перший заступник керівника партії "Нові люди" Владислав Даванков подав документи до Центрвиборчкому Росії для участі у президентських виборах. Рішення про його висування було ухвалено на з'їзді партії. Незважаючи на це, політик не повинен збирати підписи, оскільки має підтримку своєї партії в російському парламенті.

Також до участі у виборах висунув свою кандидатуру голова ЛДПР Леонід Слуцький. Він заявив, що його програма буде відповідати громадським запитам, а також планує відвідати 30 регіонів. Документи для участі у виборах також подала журналістка Катерина Дунцова, яка намагається представити себе як "незалежну кандидатку".

Профіль Катерини Дунцової

Катерина Дунцова, 40-річна журналістка з Ржева Тверської області, подала свою кандидатуру на посаду президента РФ. Вона має трьох дітей, працює журналісткою та координаторкою добровольчого пошуково-рятувального загону. Також має досвід роботи депутаткою міської ради та вищу освіту в галузі журналістики та права.