Снайперка Емеральд показала першу дружину Стипанюка, яка підтвердила домашнє насилля

Українська снайперка Євгенія Емеральд розповіла нові деталі про свої стосунки з колишнім чоловіком Євгеном Стипанюком.

На своїй сторінці Instagram вона поділилася відео, яке було зняте у вересні 2023 року, де її колишній чоловік купує автомобіль BMW.

"Для тих, хто думає, що я витрачала його гроші зі своєї заробітної плати в ЗСУ! Ось, як живуть деякі військові. Відео зняте у вересні 2023 року! P.S. Нагадую, що я звільнилась цього літа. Автомобіль був оформлений на мою маму, щоб жінка з дитиною, не дай Боже, їх не забрали", - прокоментувала Емеральд.

Після публікації відео, колишня дружина Стипанюка, Анна, зв'язалася зі снайперкою. Вона зізналася, що також була жертвою домашнього насильства з боку свого колишнього чоловіка. Анна додала, що за тиждень до того, як Євген придбав автомобіль, їхньому 13-річному сину потрібні були гроші на кросівки, але він сказав, що немає грошей.

"За тиждень до того, як він купив автомобіль, наш син просив гроші на кросівки. Він відповів, що не має грошей і йому потрібно чекати авансу. І так дитина чекала, сподіваючись, що батько зробить їй подарунок цілий місяць, але цього так і не сталося", - розповіла Анна.

Раніше Емеральд повідомила, де працює Стипанюк. Вона заявила, що військовий часто буває у Києві, хоча фактично має перебувати на передовій. За її словами, Євген вже більше 6 років є охоронцем колишнього народного депутата Олега Ляшка. Він продовжує займати цю посаду незважаючи на те, що воює на фронті.

Підписуйтесь на наш канал новин в Telegram - INKORR