Що покласти у котячий лоток, щоб не було неприємних запахів

Замінити наповнювач для котячого лотка в домашніх умовах можна власноруч. При цьому не буде неприємних запахів.

Ці дешеві бюджетні способи допоможуть заощадити гроші, пишет glavred.

Чим замінити наповнювач Стара газета і картон

Ви можете розірвати стару газету або картон на дрібні шматочки і використовувати їх як наповнювач. Переконайтеся, що матеріал не містить фарб або інших шкідливих речовин.

Деревна тирса

Деревна тирса є відмінним натуральним варіантом для котячого лотка. Вони добре вбирають вологу і можуть бути легко доступними.

Спеціалізовані зерна

У магазинах для домашніх тварин можна знайти спеціалізовані наповнювачі, які підходять для саморобних котячих лотків.

Що насипати в лоток, щоб не було запаху

Регулярно міняйте підстилку в котячому лотку. Чим частіше ви це робите, тим менше буде запаху. Також варто спробувати використовувати вугільні фільтри, які поміщаються в лоток. Вони допоможуть поглинути неприємні запахи.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Додайте в лоток натуральні ароматичні добавки, такі як сушене лаврове листя або сушена м'ята. Вони допоможуть пом'якшити запах і зробити його більш приємним.

Образи декількох світових диктаторів стали натхненням для створення серії "кігтеточок" і туалетних лотків для котів.

Серія продуктів The Pussycat Riot дає можливість вашому котові висловити своє ставлення до того чи іншого світового владного політикаЗавдяки таким іграшкам тварини можуть безкарно кусати і вструмлювати нігті в глав держав. Правда, задоволення це зовсім не дешеве. Наприклад, "кігтеточка"-путін ручної роботи обійдеться в 4500 фунтів стерлінгів.