Щодо Білгорода. Усі претензії – до Путіна

У зв'язку з ситуацією в Білгороді, нанесення ударів від нашого боку було вірним рішенням. Особливо важливо було влучати по військовим цілям. Там їх було достатньо. Проте, через недосконалу роботу російського ППО та падіння уламків збитих ракет, серед цивільного населення є поранені та жертви. Хоча їх кількість в меншій мірі, ніж учорашня, все ж продовжує зростати. З'явилася навіть версія, що самі російські військові обстріляли своє місто, це могло бути зроблено для відволікання уваги від наших жертв та поранених, які вони спричинили 29 грудня.

Це - війна, і в нашій ситуації поведінка Британії, відповідаючи на ракетні атаки їх країни, розумна. Це єдиний спосіб спілкування з агресором. Тому, все що ми робимо - це правильно.

Також, очевидно, що російська сторона буде реагувати на наші дії, навіть якщо ми не відмовимося від цього. Вони б не стрималися нападу без нашої відповіді. Тому, хто має зауваження до наших дій, мусить звернутися до самого Путіна, який напав на Україну і не захищає своїми системами ППО. Та допоки вони не покинуть нашу землю, ця ситуація буде тривати.

Читайте також:

  • Переполох у Білогороді: місцеві скаржаться на зачинені укриття
  • Білгород під ударом: є загиблі й поранені