В огорожу Білого дому врізався автомобіль

Автомобіль врізався в огорожу навколо Білого дому

У столиці США місті Вашингтоні водій автомобіля загинув після того, як він врізався в огорожу на периметрі безпеки навколо Білого дому. Інцидент стався пізно ввечері 4 травня. Про це повідомляє «Голос Америки».

«Незадовго перед 10:30 вечора (5:30 ранку неділі, 5 травня, за київським часом, – ред.) автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в огорожу периметра безпеки навколо Білого дому», – повідомила Секретна служба США на своєму акаунті в соцмережі X.

Співробітники Секретної служби намагалися допомогти водієві, проте він був виявлений мертвим.

Розслідування інциденту

Речник Секретної служби США, Ентоні Гульєлмі, заявив, що їх відділ разом з поліцією та пожежними службами розпочав розслідування цієї смертельної аварії. Він підкреслив, що немає жодної загрози чи наслідків для громадської безпеки.

Інциденти навколо Білого дому

Це не перший випадок, коли водій врізається в огорожу на охоронному периметрі навколо Білого дому. У січні затримали водія легковика, який зіткнувся з парканом.

Останніми роками Білий дім став об'єктом кількох спроб вторгнутися, що призвело до побудови нового бар'єру по периметру президентської резиденції – вищого і міцнішого металевого.

Раніше невідомий автомобіль в'їхав у кортеж президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена.