Старт Євро-2024 з футболу: Збірна України програла Румунії

Старт Євро-2024 з футболу: Збірна України програла Румунії

Сьогодні, 17 червня, Національна збірна України з футболу зазнала поразки у своєму першому матчі на чемпіонаті Європи в Німеччині. Команда Сергія Реброва програла з рахунком 0:3 команді Румунії. Голи забили Ніколае Станчу, Резван Марін та Деніс Дрегуш.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров висловив своє розчарування результатом матчу і заявив, що команда буде готуватися до наступної гри з більшою серйозністю. Він також наголосив, що гравці мають показувати максимум на чемпіонаті Європи, і цього не вистачило в даному матчі.

Ребров також поділився своїми враженнями про гру і зазначив, що команда була недостатньо агресивною в атаці та не створювала достатньо моментів. Він впевнений, що наступна гра буде іншою.

Попередні матчі збірної України перед турніром були внічию з Німеччиною, поразкою від Польщі та перемогою над Молдовою. Наступний поєдинок відбудеться 21 червня проти збірної Словаччини.

Чемпіонат Європи триватиме з 14 червня до 14 липня в Німеччині. Матчі пройдуть у 10 містах: Берлін, Кельн, Дортмунд, Дюссельдорф, Франкфурт-на-Майні, Гельзенкірхен, Гамбург, Лейпциг, Мюнхен і Штутгарт.

Збірна України потрапила до групи E разом з командами Бельгії, Словаччини і Румунії.

На матчі-відкритті Євро-2024 між Німеччиною та Шотландією були помічені прапори Росії на трибунах, що викликало обурення. В цьому матчі Німеччина здобула перемогу з рахунком 5:1.

Читайте також: