Стільки грошей вам і не снилося – фінансовий гороскоп на листопад

  • У листопаді гроші йтимуть до розумних.
  • Це час успішних стартапів.
  • Ваші ідеї знаходитимуть спонсорів.
  • Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

За словами астрологині, у листопаді варто не соромитися заявити про себе, так як цей час сприятливий для привернення уваги. У цей період можна успішно реалізувати давні проекти, які раніше не здавалися можливими. Особливо вигідним буде інтернет-трейдинг, тому не економте на рекламі. Крім того, астрологиня прогнозує хороші фінансові надходження для Риб, Раків, Стрільців і Терез.

Овнів в цей місяць чекає невеликий заробіток і підвищення вимог з боку керівництва. Їм варто тримати підлеглих на відстані, щоб не підсидіти себе. Телець же зможе накопичити значну суму грошей і складати довгострокову фінансову стратегію.

Близнюкам рекомендується використовувати можливість отримання другої вищої освіти, що позитивно вплине на їхні заробітки. Також варто змінити інтер'єр свого помешкання, провівши ремонт після 10 листопада.

Ракам же не рекомендується займатися будівництвом, купувати нерухомість або часто подорожувати далеко від дому. Вони повинні приділити увагу аналізу конкурентів та розглянути свої успіхи і невдачі.

Астрологиня зробила прогноз на 2024 рік і розповіла, коли закінчиться війна.