"Створюють альтернативу "ОПЗЖ" - відкрили подробиці підготовки до виборів в Україні

Повідомляється, що в наступному році очікується проведення виборів з високою ймовірністю. Політичні штаби активно готуються до цього події. Наразі розглядаються можливості створення альтернативних проросійських проєктів для залучення електорату з більшовицько-комуністичної партії "ОПЗЖ". Крім того, розглядається ідея створення партії військових. Про це розповів керівник Центру громадської аналітики "Вежа" та голова благодійного фонду "Нова дорога", Валерій Клочок, у своєму інтерв'ю для Gazeta.ua.

За словами Клочка, штаби політичних партій активно готуються до майбутніх виборів, розробляють комунікаційні стратегії. Це пов'язано зі зміною платформ для передачі інформації. Зараз все більшу популярність набувають нові та успішні Телеграм-канали, та зменшується вплив телебачення. Вже зараз в політичних штабах активно обговорюються нові стратегії та розробляються альтернативні проросійські проєкти з метою залучення електорату партії "ОПЗЖ". Також розглядається ідея створення партії військових.

Зазначимо, що реальність проведення виборів у наступному році є високою, як зазначив Клочок. Це стосується як президентських, так і парламентських виборів. Всі політичні сили серйозно готуються до цих подій.

Проте голова Верховної Ради, Руслан Стефанчук, повідомив про те, що рішення щодо можливості проведення виборів україні під час дії воєнного стану буде прийняте після вивчення аналогічного досвіду інших країн. Як відомо, наразі проведення виборів заборонено через дію воєнного стану в Україні.