Наше завдання – зірвати російську спробу розширити війну, - Зеленський

Зеленський узгодив заходи на фронті

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з Головнокомандувачем Збройних Сил України та Міністром оборони, під час якої обговорювалася поточна ситуація на найбільш гарячих напрямках фронту.

Особливу увагу було приділено Харківщині, де тривають контрударні дії українських військ, та посиленню напрямку на Вовчанськ і прикордонні райони.

"Зараз усе більше стає наших результатів – ми знищуємо піхоту окупанта, техніку", - зазначив президент Зеленський. Він також подякував українським воїнам за чітке виконання наказів, збереження позицій та стабілізацію ситуації.

Водночас, президент наголосив на важливості підтримки та забезпечення донецьких напрямків, зокрема Краматорського та Покровського, а також Куп'янського напрямку. Крім того, було відзначено ворожу активність проти Сумщини й Чернігівщини, включаючи диверсійні групи та обстріли.

"Наше завдання абсолютно зрозуміле – зірвати російську спробу розширити війну. Для окупанта не має бути жодного безпечного місця на українській землі. І в нашому небі", - підкреслив президент Зеленський.

Також було відзначено успіхи українських військових, зокрема збиття російського винищувача Су-25 на Донеччині силами 110-ї окремої механізованої бригади.

Президент Зеленський подякував представникам обласної влади у прифронтових регіонах, працівникам Національної поліції України та місцевим громадам за допомогу в евакуації людей та підтримку в умовах постійних російських ударів.