Теракт у «Крокусі»: Росія офіційно звинуватила Україну

Теракт у «Крокусі»: Росія офіційно звинуватила Україну

Російські слідчі продовжують розслідувати зв'язок терористів з Україною

Російські слідчі тривають у розслідуванні версії про причетність українських націоналістів до теракту в Москві. Вони заявили, що мають докази зв'язку затриманих терористів з українцями, але не представили жодних деталей.

Раніше правозахисники стверджували, що в затриманих видно сліди тортур. У мережі поширилися фото та відео з катуваннями підозрюваних, включаючи відрізане вухо, вибите око та катування струмом.

Тим часом, російська омбудсменка Тетяна Москалькова погодилась з катуваннями підозрюваних, назвавши це важливим досягненням для цивілізованої держави.

Маю відзначити, що в нас настільки цивілізована і зріла держава, що ми змогли уникнути самосуду. Це дуже і дуже важливо!

Після теракту у Москві значно збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду до Росії. Це свідчить про посилену антиіммігрантську риторику у країні і загрозу ворожнечі між різними етнічними групами.

Інформація про теракт у "Крокусі"

На концерті у московському концертному залі "Крокус Сіті Хол" 22 березня відбувся теракт, якого взяло на себе відповідальність терористичне угруповання "Ісламська держава". В результаті розстрілу та пожежі в концертному залі було завдано великої кількості жертв.

Суд обрав запобіжний захід чотирьом затриманим підозрюваним у скоєнні теракту. Однак, деталі розслідування щодо їх причетності до теракту залишаються невідомими.

Читайте також: