У атласній сорочці та масивних сережках: Зеленська зустрілась з представниками Google

Перша леді Олена Зеленська зустрілася з представниками компанії Google - віцепрезиденткою з питань взаємодії з органами влади Аннеттою Кробер-Ріль та віцепрезидентом з питань Центральної та Східної Європи Патріком Ворнкінгом.

Олена висловила подяку їм за підтримку України, оскільки компанія була однією з перших, що вжила санкції проти Росії та зупинила там рекламу.

"Google завжди шукає нові способи використання технологій для позитивного впливу на світ. Готові віднайти ці способи разом", - написала Зеленська.

Для зустрічі дружина президента вибрала лаконічний образ. Вона одягла атласну сорочку кольору хакі та чорний класичний жакет. Аутфіт доповнила срібними масивними сережками-кільцями.

Раніше Зеленська відвідала Київську обласну дитячу лікарню, а в ній - "Школу супергероїв". Там окремо навчають школярів 5-11 класів і дошкільнят. У штаті є методист, педагоги за різними напрямами та психолог. Дружина президента вибрала для виходу стриманий класичний костюм, який складається з штанів і жакета темно-синього кольору. Образ доповнила білою сорочкою і лоферами. Вона зробила легкі локони й повсякденний макіяж.