У Маріуполі окупанти отруїлися алкоголем

Окупанти в Маріуполі отруїлися алкоголем

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області окупанти отруїлися алкоголем. За постачанням неякісного алкоголю до місцевих магазинів відповідали партизани, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріуполі зафіксовано нові факти отруєння російських окупантів алкоголем. Від смертельних випадків до легкої діареї - розповів він.

Через це окупанти повторно заборонили продавати алкоголь військовим, повідомляє Маріупольський Спротив. Вони також поставили невелику партію отруєного алкоголю в так званих "наливаєках", які є спеціальними магазинами для окупантів.

Поставка вийшла вдала

Продовжується війна з Росією

Нагадаємо, триває 674-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу сталося 53 бойових зіткнення.

Сили оборони України продовжують активно діяти, завдаючи ворогу втрат в живій силі та техніці. Вони виснажують окупаційні війська уздовж всієї лінії фронту.

За останню добу удари були нанесені по 17 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також були пошкоджені два зенітно-ракетних комплекси.

Підрозділи ракетних військ ударили по два райони зосередження особового складу, 11 артилерійських засобів, два пункти управління, дві станції РЕБ, два зенітно-ракетних комплекси та шість складів боєприпасів противника.