У Петербурзі сталася масштабна пожежа (фото, відео)

У ніч проти 8 січня в Петербурзі сталася велика пожежа. Склади на площі понад 4000 квадратних метрів почали горіти на південному сході міста. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Пожежа почалася о 12-ій годині ночі в металевому ангарі розміром 70 на 80 метрів на Далекосхідному проспекті. Наразі горять 7 секцій будівлі і спалах ще не локалізований, площа пожежі зростає.

«Пожежі присвоєно другий ранг складності, МНС нарощує сили та кошти на місці для боротьби з вогнем», – йдеться у повідомленні рятувальників.

У Невському районі горить ангар. Наразі немає інформації про постраждалих. На гасіння залучено 22 спеціаліста та 5 одиниць техніки. Причина пожежі поки що невідома.

Раніше повідомлялося, що вночі 1 січня в Москві загорівся ангар з дизельним паливом.

Пожежа охопила будівлю гірськолижного комплексу «Лата Трек» на Рубльовському шосе. Це двоповерхова металева будівля з прибудовою, де зберігалася велика кількість дизельного палива.

Нагадаємо, 28 грудня у Брянській області Росії горів промисловий об'єкт. Заявили, що радіозавод «Стріла» був обстріляний.

Додамо, що ночі на 15 грудня в селі Бобровське Свердловської області Росії виникла масштабна пожежа у цеху з виробництва пінопласту.