У Росії дрон влетів у житлову багатоповерхівку (фото, відео)

У ніч проти 26 листопада в Росії сталося зіткнення дрона з житловою багатоповерхівкою в місті Тула. В результаті постраждала жінка, яка отримала травму стопи. Цю інформацію повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент стався в квартирі на 12-му поверсі будинку на вулиці Хворостухіна.

Як повідомляють російські ЗМІ, інші мешканці будинку – діти, які проживають на поверх нижче, звернулися по допомогу через переляк. На місці події працюють екстрені служби.

Губернатор Тульської області Олексій Дюмін повідомив, що над Тулою збили два безпілотники. Один з них впав у житловий будинок. За його словами, серйозних пошкоджень немає, але пошкоджені вікна у трьох квартирах. Також одна людина отримала незначні поранення.

Раніше в Росії повідомили про спробу масової атаки безпілотниками. Про це заявив мер Москви Сергій Собянін.

За словами Собяніна, дрони, які летіли до Москви, були збиті в околицях Наро-Фомінська і Одинцовського міського округу Підмосков'я. Крім того, протиповітряна оборона знищила кілька безпілотників у Брянській, Тульській і Калузькій областях.

Зазначимо також, що Офіс президента України відреагував на ворожий напад на Київ 25 листопада. Голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Росія отримає відповідь за цей удар по столиці України.

Він наголосив, що, подібно до 30-х років минулого століття, РФ веде війну з мирним населенням України.