У Росії офіцер наїхав на солдатів, які переходили дорогу (відео)

На території Камчатки в Російській Федерації сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої офіцер, керуючи автомобілем, зіткнувся з групою з 11 солдатів, які переходили дорогу. За інформацією з російського Telegram-каналу Baza, унаслідок цього інциденту троє людей отримали поранення і були доставлені до лікарні.

Подія сталася на дорозі "Петропавловськ - Камчатський - Мільково" рано вранці 2 грудня.

За даними з Baza, 27-річний військовий РФ, який є лейтенантом на службі, не зміг впоратися з керуванням та зіштовхнувся з групою строковиків, які йшли до їдальні.

В результаті аварії загалом постраждали 11 людей, з яких троє були госпіталізовані, а решта отримали медичну допомогу на місці аварії.

Також нагадуємо, що в Росії сталася аварія літака Boeing-737 авіакомпанії "Аерофлот", на борту якого перебували понад 400 людей.

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області відбулась ще одна акція руху опору, під час якої партизани заступили нападом на окупантів під час їхнього перекуру.

Варто зазначити, що наразі триває 647-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом останньої доби було зареєстровано 84 бойові зіткнення.