У Росії в новорічну ніч поліція затримала тисячі мігрантів по всій країні

Тисячі мігрантів затримані у Росії під час новорічних рейдів

Поліція Росії затримала тисячі мігрантів у різних частинах країни під час новорічних рейдів. У Санкт-Петербурзі було затримано близько 3 тисяч осіб без легального статусу. За інформацією російських ЗМІ, десяткам затриманих загрожує депортація.

Майже 600 мігрантів порушили міграційне законодавство в Росії

Під час перевірок у Санкт-Петербурзі виявилося, що понад 600 мігрантів перебувають в Росії з різними порушеннями міграційного законодавства. Затриманим загрожує депортація.

Чоловік у Санта-Клаусі був затриманий у Москві

Згідно з повідомленням російського інтернет-видання СОТА, серед мігрантів, затриманих у Москві, був одягнений у Санта-Клауса чоловік з Таджикистану.

Кримінальна справа проти мігрантів у Челябінську

Слідчий комітет розпочав кримінальну справу щодо трьох мігрантів у Челябінську за "хуліганство" щодо російських військовослужбовців та їхніх дружин. Мігранти напали на двох демобілізованих молодиків, одного з них вдарили кийком.

Розслідування "незаконних дій мігрантів" у Москві та на Уралі

Крім того, при Слідчому комітеті почали розслідування "незаконних дій мігрантів" в Свердловській області, Московській області та на Уралі.

Багато мігрантів приїжджають до Росії з сусідніх країн Центральної Азії, таких як Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан і Вірменія, в пошуках роботи.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що в країні проживає понад 10 мільйонів трудових мігрантів.