У російській армії назріває етнічний конфлікт: подробиці від ЦНС

У збройних силах Російської Федерації зростає конфлікт між тувинцями і росіянами, що може призвести до етнічних протиріч. Цю інформацію поширює Центр національного спротиву на основі даних українського підпілля.

Задля більшої точності, можна сказати, що військовослужбовці тувинського походження в частині РФ все частіше конфліктують з росіянами. Не рідко, такі зіткнення призводять до застосування холодної або вогнепальної зброї зі смертельними наслідками, як стверджують у Центрі національного спротиву.

За інформацією належними каналами Центра національного спротиву, ворожнечу між росіянами та тувінцями спричинюють традиційні переконання росіян у своїй вищості над підкореними народами та конкуренція за розподіл військової екіпіровки.

Особливо напружена ситуація спостерігається після вживання алкоголю. Зазначається, що ці зіткнення між етнічними групами здебільшого стаються через надмірне споживання алкоголю.

  • Росіяни активно формують штурмові загони з "відказників" для подальої наступальної дії на Сході України. Цю інформацію поширює Центр національного спротиву, вказуючи на створення такого табору на полігоні "Постоялі двори" в Курській області. Схожі підрозділи з "відказників" були формовані в межах операції "Шторм-Z".
  • Ці військові підрозділи будуть направлені на втручання в Авдіївку через Ростов.