У Запоріжжі четверо загиблих після ракетної атаки

Чотири людини загинули внаслідок ракетної атаки на Запоріжжя

Чотири людини загинули після ракетної атаки, яку здійснила Росія на Запоріжжя вранці 29 грудня. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко. Він також висловив свої співчуття рідним та близьким загиблих.

Раніше секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив про двох загиблих жінок та десятьох постраждалих. Внаслідок обстрілів були пошкоджені будинки, навчальні заклади, медичний центр, а також гаражі, автозаправна станція та готель. Загалом, внаслідок атак по Україні загинуло 16 осіб, а 97 отримали поранення.

Ракетна атака на Харків та Львів

Росіянські окупанти також вдарили по містам Харків та Львів. У Харкові було зафіксовано вісім ракетних прильотів, а в Львові розігралась справжня битва, під час якої було закладено вогонь у критичних інфраструктурних об'єктах. Протиповітряна оборона працювала у Львівській області.

Крім того, інші міста також не змогли уникнути російських атак. Конотоп та Одеса зазнали ракетних ударів, що призвело до загоряння будинків. У Києві також відбулися вибухи, під час одного з яких були пошкоджені складські приміщення та станція метро.