У Зеленського прокоментували вибухи в Росії

Удари по об'єктах ворога у Російській Федерації завдають росіяни, які знаходяться на території своєї ж країни.

По території Росії "працюють" громадяни самої Росії, заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Вони знаходяться на території Росії. Мережа достатньо активна та ефективна, ми самі це бачимо. І Курську область бачимо, і Бєлгородську область бачимо. Постійно збільшується кількість ефективних дій і щодо військових об'єктів, і щодо критичних об'єктів", сказав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Подоляк також натякнув, що кількість подібних інцидентів на території РФ лише збільшуватиметься.

"Росія повинна усвідомити, що це двостороння гра. Цей рік для неї вже суттєво відрізняється від минулого", додав радник керівника Офісу президента.

Останніми місяцями на території РФ побільшало вибухів і пожеж. Вони все частіше стаються на військових об'єктах, аеродромах чи у портах. У російському Курську в ніч проти 29 вересня прогриміли потужні вибухи. Росіяни вже заявили про атаку дронів і роботу протиповітряної оборони.

На світанку 25 вересня у російському Курську знову прогриміли вибухи.

У російському Курську 24 вересня двічі за день сталася атака безпілотників. Український безпілотник уранці атакував будівлю Федеральної служби безпеки (ФСБ) у Курську. Другий дрон влучив у нафтопереробний завод поблизу місцевого аеродрому.

Другий вибух у Курську пролунав через кілька годин після першого. Влада міста заявила, що інформація про ще один збитий безпілотник нібито не відповідає дійсності.