У зірки популярних серіалів виявили останню стадію раку

  • Американського актора Еріка Дженсена, відомого своїми ролями у серіалах "Ходячі мерці" і "Картковий будинок", діагностували з четвертою стадією раку товстої кишки. Хвороба також розповсюдилася на печінку, повідомила родина актора на платформі GoFundMe, де вони зібирають кошти на лікування.
  • За словами медичних фахівців, лікування Дженсена включає курс хіміотерапії та декілька операцій. Дружина актора проводить збір коштів з метою зібрати встановлену суму в $300 тисяч.
  • Заяву родини Еріка Дженсена читаємо так: "Рак вже метастазував у печінку, але Ерік молодий і сильний. Лікарі спланували зменшити розмір пухлин і повністю видалити їх за допомогою двох операцій. Він демонструє неймовірну мужність і стійкість. Ерік - справжній боєць. Ми віримо в його здатність подолати хворобу і продовжити свою кар'єру, допомагаючи спільноті ще на протязі багатьох років".
  • У 2022 році Дженсен вже успішно долав аневризму головного мозку. За його словами, 50% хворих помирають після такої хвороби, тому він з цього приводу ще більш визнаватиме своє щасливе одужання.

Варто зазначити, що почуття постійного голоду та підвищений апетит можуть свідчити про рак підшлункової залози. Цей вид раку часто протікає без симптомів і діагностується на пізній стадії. Тому важливо бути уважним до таких ознак і звернутися до лікаря для обстеження.