Українці відбили ворожі атаки на багатьох напрямках

Сьогодні відбулося 68 бойових зіткнень.

Загалом, ворог наніс здебільшого ракетні та авіаційні удари, а також обстріляв позиції наших військ і населені пункти. За добу було зафіксовано 8 ракетних ударів та 97 авіаційних ударів, а також 84 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Понад 140 населених пунктів опинилися під артилерійським вогнем.

Сили оборони відповідали на атаки противника, завдаючи удари по районах зосередження ворожого особового складу, озброєння та військової техніки. Крім того, ракетні війська знищили радіолокаційні станції, склади боєприпасів, артилерійські засоби противника та інші об'єкти.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. У інших районах також ворог зберігає свою військову присутність, намагаючись утримати позиції.

Загалом, ситуація складна, але сили оборони України продовжують наступальну операцію, завдаючи ворогу значних втрат та виснажуючи його вздовж всієї лінії фронту. Протягом доби відбулися 40 бойових зіткнень, а авіація та ракетні війська продовжують наносити удари по противнику.

Слід наголосити, що це лише частина інформації про бойові дії. Деталі, в тому числі про втрати обох сторін, на жаль, не повідомляються.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR