Українські спецпризначенці висадились у Криму. У росіян великі втрати - відео бою

Спецпризначенці "Стугни" і "Братства" у складі спецпідрозділу Тимура Головного управління розвідки Міністерства оборони України десантувались у тимчасово окупованому Криму.

Українські воїни нанесли вогневе ураження по російських окупантах і завдали ворогу значних втрат. Про це повідомило ГУР і представник відомства Андрій Юсов.

"Продовжуються заходи з деокупації Криму. Це була операція диверсійно-розвідувального характеру. Вона передбачає певні заходи на території й повернення групи назад. Наші групи вже повернулися", - сказав Юсов у коментарі "РБК-Україна".

В рамках цієї операції був жорстокий бій. Є багато втрат серед російських окупантів, повідомив представник ГУР.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"На жаль, є втрати і серед наших спецпризначенців, але вони не співмірні з російськими", - сказав Юсов.

Деокупація півострова продовжується, повідомив.

"На жаль, вона не можлива без втрат. Це, зокрема, ціна за те, що, фактично, без бою здали український Крим у 2014 році. Україна обов'язково поверне Крим і всі окуповані території", - сказав представник ГУР.

24 серпня українська розвідка провела спецоперацію у Криму. Українські воїни вступили в боєзіткнення з підрозділами окупантів.

У ніч на 13 вересня ракетним ударом у Севастополі було знищено великий десантний корабель окупантів "Мінськ". Також ураження зазнав підводний човен "Ростов-на-Дону".

22 вересня Сили оборони України завдали удару по штабу командування російського флоту у Севастополі. У мережі з'явилося відео моменту ракетного прильоту.