Усик та Ф'юрі визначилися з датою поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу

17 лютого 2024 року відбудеться бій між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Цю новину повідомляє International Boxing News. 

Згідно з інформацією видання, Усик та Ф'юрі вже підписали контракт на цей поєдинок. Зустріч українця та британця відбудеться 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Чекається, що офіційне оголошення про бій відбудеться вже цього тижня.

Нагадаємо, що бій за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком було перенесено на початок наступного року. Первісно боксери планували зійтися на рингу 23 грудня у Саудівській Аравії.

Раніше повідомлялося, що після перемоги Тайсона Ф'юрі над Френсісом Нганну, Олександр Усик зустрівся з ним. У ринговій сутичці за увагу глядачів, 36-річний український боксер зіткнувся очима з володарем титулу WBC. Це була перша зустріч двох боксерів перед майбутнім поєдинком.

Важливо відзначити, що у вересні Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі домовилися про проведення бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.