В Одесі вибухи під час тривоги

Вибухи пролунали в Одесі

Сьогодні, 19 квітня, у місті Одеса сталося два вибухи. Про це повідомляє «Суспільне».

Окремо наголошується, що вибухи сталися саме в Одесі.

Голова Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Кіпер закликав жителів міста шукати укриття. «Одещина, всіх прошу бути в укриттях до закінчення повітряної тривоги!» - написав Кіпер у своєму повідомленні.

Перший вибух в Одесі пролунав приблизно о 13:48. Лише кілька хвилин по тому, місцеві жителі повідомили про другий вибух.

Південні сили оборони України повідомили, що у їхньому регіоні триває бойова діяльність. Громадян закликають не розміщувати в соціальних мережах відео бойової діяльності протиповітряної оборони.

Повітряна тривога була оголошена о 13:46 у Одеській області. Її також оголошено на сході, в інших південних та центральних областях України.

Раніше Повітряні сили попереджали про можливу загрозу застосування балістичного озброєння з Криму.

Широкомасштабна агресія Росії продовжується

Наразі триває 786-ий день широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 86 зіткнень.

Ворог наніс 11 ракетних та 78 авіаційних ударів, і здійснив 82 обстріли реактивними системами залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Ці напади забрали життя громадян та поранили цивільне населення. Також було пошкоджено кілька багатоповерхових будівель та інших об'єктів цивільної інфраструктури.

Уночі, російські окупанти завдали нового масованого удару по Україні. Вони використовували крилаті ракети різних типів та безпілотні літальні апарати типу Shahed. Деталі цього нападу наразі уточнюються.