Вбивство Киви. Слідчий комітет РФ повідомив нові деталі

Слідчий комітет РФ по Московській області повідомив, що на тілі зеленопартійного ексдепутата Іллі Киви було виявлено два кульові вогнепальні поранення. У звіті зазначено, що слідчі вже оглянули місце події, а також вилучили змиви, гільзи, патрон та інші предмети. В аерозолі автомобіля потерпілого та готельному номері, де він проживав, також проведено огляд.

За даними Слідчого комітету, наразі проводяться експертизи, а справу передано для подальшого розслідування в перше управління з розслідування особливо важливих справ ДСУ СК Росії по Московській області. Тіло Іллі Киви було знайдено на вулиці недалеко від готелю «Велич Кантрі Клаб» у Росії 6 грудня 2017 року.

У мережі з'явилося відео з місця ліквідації Іллі Киви. Слідчий комітет РФ підтвердив смерть екснардепа-зрадника і пропагандиста. За даними розслідування, ліквідацію Киви здійснила Служба безпеки України. Представник Головного управління розвідки Міноборони України, Андрій Юсов, також підтвердив цю інформацію та заявив, що така доля чекає кожного зрадника України. Він додав, що інші зрадники та прибічники путінського режиму також стануть об'єктами подібних операцій.

Точні обставини події та винуватці ще встановлюються, але вже здійснюється відпрацювання всіх можливих версій. Деталі події можна дізнатися з посилань на статті: "Сексуальні скандали у Раді, бійка з ветераном АТО. Чим прославився Ілля Кива" та "Як було ліквідовано Киву. Усі деталі".