Верещук закликала окупантів негайно покинути Крим

Росіянам, які за роки окупації незаконно приїхали до Криму, необхідно негайно покинути півострів.

Кримський міст рано чи пізно впаде, а сухопутний коридор РФ буде перерізано. Також не виключаються наземні бої на півострові, у соцмережах написала віцепрем'єрка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

"От мені цікаво: на що розраховують багато тисяч росіян, які останніми роками незаконно заїхали в наш Крим. Бо, зазвичай, все неприємне трапляється раптом", пише Верещук.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Тисячам цивільних швидко покинути півострів не вдасться. З перерізаними шляхами, коли навколо бої це буде нереально, зазначила вона

"Тому звертаюсь до цивільних росіян, які незаконно перебувають на півострові. Перебування в українському Криму для вас є небезпечним. Їдьте. Не легковажте", підсумувала Верещук.

За останні тижні українські війська здійснили низку стратегічно важливих атак на Крим, який знаходиться під російською окупацією з 2014 року і є ключовим логістичним вузлом для нинішнього вторгнення.

Ці операції дозволяють Україні загрожувати лініям постачання російської армії на півдні України, та ускладнюють підтримку присутності російського флоту у північно-західній частині Чорного моря.